В середині квітня купила яблучка. Раділи, - от, навчилися так зберігати яблучка, що вони усю зиму лежать, ще й навесні їх можна їсти... Ми їх одразу з'їли не всі - одне лишилося - закотилося на балконі... І пролежало там: спершу два тижні, потім усю ту страшенну спеку, що була, потім ще і ще... Не гниє, не псується...
Тільки-но тепер в нього трохи скукожилась шкурка - та й так, не сильно...

Спеціально його не викидаю - лишила подивитись скільки років воно так пролежить...
В якому світі ми живемо?
P.S.: А ще я тиждень тому шкоринку хліба в молоко вкинула. Молоко також не скисає...
Васька, я когда начинаю задумываться над такими вещами, реально страшно за детей становится...
ВідповістиВидалитиТакое впечатление, что мир потихоньку выкатывается в паралельную реальность, с совсем другими законами.
ВідповістиВидалитиПогода: в январе у нас +8С. В Германии потоп за потопом, в Африке - снег.
Продукты не портятся. Вирусы не поддаются антибиотикам.
Того и гляди предметы перестанут падать на землю и начнут улетать в статосферу...
яготинське молоко скисає
ВідповістиВидалитимоя генетическая память говорит, что лучше так, чем зубы на полку
ВідповістиВидалитиПродовжуючи тему. Сьогодні їла малину. Знайшла кількох черв'ячків. Зраділа - якщо малину жруть черв'яки, то й люди, мабуть, не потравляться...
ВідповістиВидалити:)
ВідповістиВидалитигенетически модифицированные червячки:)
ВідповістиВидалити