В 10-12 років - смак зелених, недостиглих, твердих, соковитих груш, аґрусу, яєшні, яблук "білий налив"...
В 15-16 - смак пива, річкової води на губах, вівсяних пластівців на сніданок...
В 19-20 - смак хліба, бульону з кубиків, вина, мідій, шовковиці...
В 23-24 - смак трускавок, кефіру, зеленого чаю...
А це літо - з дуже виразним смаком баклажанів, помідорів, сиру і часнику.
Хороший смак :) Я б ще болгарського перцю додав :)
ВідповістиВидалитиА я смак пивасіка з трьох років пам'ятаю...
ВідповістиВидалитиприкольно :)
ВідповістиВидалитиа це ж ти його зазнимкувала? подобається!
ні, не я. якби я - то вже б хвасталась :)
ВідповістиВидалитие ні, з трьох років пиво - то злочин
ВідповістиВидалити